Popusti Silver for you

Back to Silver – popusti do 50%

Povratak u školske klupe i na posao je laški uz super modele srebrnog nakita!

Do 30. rujna iskoristite popuste do 50% na najbližem Silver for you prodajnom mjestu ili u najsjajnijem web shopu www.silver-for-you.hr.

Popusti se odnose na cjelokupan asortiman srebrnog nakita i satove, osim na vjenčano prstenje, ogrlice i narukvice s imenima koje se izrađuju po narudžbi, kolekcije nakita Charm Allure, Charm Essentials, Dubrovački tradicijski nakit (označen posebnim etiketama na prodajnim mjestima te bez popusta u pregledu tradicijskog nakita na web shopu) te poklon bonove.

Popust na iznos računa iznosi 40% za kupovine iznosa do 250,00 kn, a za iznose od 250,01 kn i više popust je 50%, bez obzira na način plaćanja.

Tako na primjer ako želite kupiti BANDS srebrne naušnice alke koje redovno koštaju 318,00 kn, do 30. rujna platit ćete ih 159,00 kn.

Ako pak želite zasjati uz predivnu srebrnu ogrlicu HEART TO HEART kojoj je redovna cijena 228,00 kn, s ovom posebnom pogodnošću do 30. rujna platili biste ju 136,80 kn (40% popusta na iznose računa do 250,00 kn).

Popust na satove je 25% za bezgotovinsko plaćanje tj. 30% za gotovinsko plaćanje.

Popusti se međusobno ne zbrajaju.

Na nakitu su istaknute redovne cijene, a kupci se o popustima mogu dodatno informirati kod Silver for you zaposlenika koji će im uz pomoć računala na prodajnom mjestu pokazati redovne i snižene cijene svakog pojedinog modela nakita.

Na dio asortimana koji je dostupan na pojedinim prodajnim mjestima i u web shopu, posebno su označeni i istaknuti popusti od 70%. Kod tog posebnog dijela kolekcije uz redovne cijene koje su prekrižene, uz njih odmah možete vidjeti i cijene uz 70% popusta. Popust na taj dio asortimana se primjenjuje bez obzira na način plaćanja.

Novi uvjeti prodaje na Silver for you prodajnim mjestima te u web shopu www.silver-for-you.hr vrijede od petka 31. kolovoza do nedjelje 30. rujna 2018. godine.

Osvježite svoj look uz moderan i kvalitetan Silver for you srebrni nakit!