Black Friday Weekend_Silver for you_objava

Black Friday Weekend popusti do -70%

Iskoristite posebne uvjete prodaje na Silver for you prodajnim mjestima i u Silver for you web shopu u razdoblju od 29.11. do 10.12.2019. godine te se na vrijeme pripremite za darivanje dragih Vam osoba!

UVJETI PRODAJE NA SILVER FOR YOU PRODAJNIM MJESTIMA

Dragi naši, do 10. prosinca ostvarite do -70% popusta na najbližem Silver for you prodajnom mjestu!

Popusti se odnose na cjelokupan asortiman srebrnog nakita, satova i bisera, osim na vjenčano prstenje, ogrlice i narukvice s imenima koje se izrađuju po narudžbi, Silver KIDS kolekciju nakita te poklon bonove.

Popust na iznos računa do 150,00 kuna iznosi -40%, a na iznos računa od 150,01 kune i više, popust je -50%, bez obzira na način plaćanja.

Na posebno označenu kolekciju Dubrovačkog tradicijskog nakita, primjenjuje se popust od -20% na gotovinsko te popust od -15% na bezgotovinsko plaćanje, bez obzira na iznos računa.

Na prodajnim mjestima koja imaju u ponudi Charm Silver kolekcije nakita, primjenjuje se popust od 15% na Charm Alure kolekciju te 10% na Charm Essentials kolekciju nakita, bez obzira na iznos računa i način plaćanja.

Popusti se međusobno ne zbrajaju.

Na nakitu su istaknute redovne cijene, a kupci se o popustima mogu dodatno informirati kod Silver for you zaposlenika koji će im uz pomoć računala na prodajnom mjestu pokazati redovne i snižene cijene svakog pojedinog modela nakita.

Na dio asortimana koji je dostupan na pojedinim prodajnim mjestima i u web shopu, posebno su označeni i istaknuti popusti od -70%. Kod tog posebnog dijela kolekcije uz redovne cijene koje su prekrižene, uz njih odmah možete vidjeti i cijene uz -70% popusta. Popust na taj dio asortimana se primjenjuje bez obzira na način plaćanja, do isteka zaliha.

Novi uvjeti prodaje na Silver for you prodajnim mjestima vrijede od petka 29. studenog do utorka 10. prosinca 2019. godine.

BLACK FRIDAY WEEKEND dodatni popust – od petka 29.11. do ponedjeljka 2.12.2019. na Silver for you prodajnim mjestima za Vas smo osigurali –10% dodatnog popusta na ogrlice i narukvice s imenima i vječnano prstenje koje se izrađuje po narudžbi, na Silver Kids kolekciju te Names&Initials kolekciju (vrijedi za poslovnice koje tu kolekciju imaju u ponudi).

 

UVJETI PRODAJE NA WEB SHOPU www.silver-for-you.hr

U nasjajnijem Silver for you web shopu www.silver-for-you.hr, od petka 29. studenog do utorka 10. prosinca 2019. godine, primjenjuju se popusti prema obliku plaćanja – cijeni artikla.

Na asortiman srebrnog nakita i na satove, osim na ogrlice i narukvice s imenima, SILVER KIDS kolekciju, vjenčano prstenje koje se izrađuje po narudžbi, Dubrovački tradicijski nakit i poklon bonove, primjenjuju se popusti na iznos cijene artikla do 150,00 kuna i popust iznosi -40%, a popust na iznos cijene artikla od 150,01 kune i više iznosi 50%, bez obzira na način plaćanja.

Na posebno označenu kolekciju Dubrovačkog tradicijskog nakita primjenjuje se popust od -20% bez obzira na način plaćanja.

Popusti u web shopu www.silver-for-you.hr se obračunavaju prema navedenim uvjetima prodaje i međusobno se ne kombiniraju.

U web shopu nalazi se i kategorija LAST ITEMS sa srebrnim nakitom koji je snižen -70% i ovaj poseban popust vrijedi do isteka zaliha. Na web shopu i na prodajnim mjestima na sniženju od -70% ne moraju nužno biti isti modeli nakita.

BLACK FRIDAY WEEKEND dodatni popust – od petka 29.11. do ponedjeljka 2.12.2019. u Silver for you web shopu za Vas smo osigurali –10% dodatnog popusta na ogrlice i narukvice s imenima i vječnano prstenje koje se izrađuje po narudžbu te Silver Kids kolekciju. Uz to, u navedenom razdoblju dostava će biti besplatna za narudžbe iznad 300,01 (redovito je dostava iz Silver for you web shopa besplatna za iznose od 500,01 kn i više).

4. ROĐENDAN SILVER FOR YOU WEB SHOPA – u utorak 3.12.2019. slavimo 4. rođendan Silver for you web shopa te će sve narudžbe koje budu izvršene taj dan imati besplatnu dostavu.

U web shopu je ispod svakog artikla navedene prekrižena redovna cijena i cijena s popustima, prema odobrenim uvjetima prodaje.

 

Sve dodatne informacije o trenutnim uvjetima prodaje u web shopu možete dobiti putem maila webshop@silver-for-you.hr, inboxa Facebook fan stranice Silver for you, ili telefonskih kontakata navednih ovdje.

Super poklone potražite u najsjajnijem Silver for you web shopu!