Cijena i uvjeti dostave

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda te elektronički sustav Web Shopa SILVER FOR YOU potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda i predstavlja fiksan iznos od 24,00 kn (uz dodatak PDV-a; sveukupno 30,00 kn). Cijena dostave jednaka je za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca. Za iznos narudžbe od 300,01 ili više kuna dostava je BESPLATNA. Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana primitka novčane uplate korisnika/Kupca na bankovni račun tvrtke SILVER FOR YOU d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema na skladištu ili proizvoda koji se rade po narudžbi (ogrlice i narukvice s imenima, vjenčano prstenje) te specifičnoj kategoriji proizvoda poput prstena kod kojih je često potrebna ručna prilagodba veličine proizvoda. Ukoliko se radi o takvom slučaju, moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za period prvotno potreban da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem Web Shopa SILVER FOR YOU.

Ukoliko poduzeće SILVER FOR YOU d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirat će Kupca telefonom ili e-mailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se brzom dostavnom službom GLS Croatia d.o.o. u roku 3 radna dana od primitka novčane uplate Kupca na račun tvrtke SILVER FOR YOU d.o.o.