DOSTAVA I PLAĆANJE

 

Dostava

Troškovi dostave proizvoda naručenih u Web Shopu SILVER FOR YOU:

narudžbe do 299,99 kn plaćaju se 24,00 kn + PDV

  • narudžbe iznad 300,00 kn imaju BESPLATNU DOSTAVU

Svi proizvodi dostavljaju se ekspresnom dostavnom službom GLS Croatia d.o.o. u roku 3 radna dana od primitka novčane uplate Kupca na račun poduzeća SILVER FOR YOU d.o.o. Rok isporuke proizvoda vrijedi za područje cijele Hrvatske, izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema u najbližem skladištu. Tada se isti povlače iz drugih prodajnih jedinica u vlasništvu SILVER FOR YOU d.o.o. na području RH. Ukoliko se radi o takvom slučaju povlačenja proizvoda, moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za period prvotno potreban da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem Web Shopa SILVER FOR YOU.

Ukoliko je odabran način plaćanja po ponudi, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš poslovni žiro-račun.

Nakon što pošiljku predamo GLS dostavljačkoj službi na vaš navedeni kontakt telefon/e-mail dobiti ćete SMS/e-mail obavijest da će paket biti dostavljen, adresu dostave i eventualni iznos pouzeća.

Drugu SMS/e-mail obavijest dobivate ujutro na dan dostave, s trosatnim vremenskim intervalom za očekivano vrijeme dostave, brojem paketa, te kontakt telefonom dostavljača.

Proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

 

Načini plaćanja

U Web Shopu SILVER FOR YOU moguće je platiti na sljedeće načine:

a) Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi zaposleniku GLS Croatia d.o.o. kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

b) Plaćanje općom uplatnicom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop SILVER FOR YOU prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 7 dana. Nakon primitka dokaza o uplati izvršit će se dostava narudžbe na kućnu adresu PLATITELJA.

c) Plaćanje internet bankarstvom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop SILVER FOR YOU proslijeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja. Ukoliko na svoju mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate NEŽELJENU POŠTU ili nazovete 099/2740501, radnim danom između 8–16 h kako biste provjerili status narudžbe.

d) Plaćanje kreditnim karticama – primamo kartice MasterCard, Maestro, Visa, Diners, DinaCard, Discover ili PayPal-om. Plaćanje u ratama moguće je jedino uz Diners kreditnu karticu.

Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom Kupac dobiva na email adresu koju je naveo u svojoj narudžbi sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun SILVER FOR YOU d.o.o. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu poduzeća SILVER FOR YOU d.o.o. vidljiv je sljedeći radni dan, odnosno u roku 24 sata od trenutka plaćanja. Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju ekspresnom dostavnom službom.