Valentinovo 2020.

Sasvim smo sigurni kako je nakit kao poklon – odlična stvar! Izaberite najdraži Silver for you komad i poklonite ga najdražoj osobi! Za Vas smo odabrali posebne modele koji simboliziraju – čistu ljubav! ❤️

Silver Christmas 2017

Sve što želim za Božić si ti.

Ljetna kolekcija 2017

Ana i Izabela najbolje su prijateljice od djetinjstva i ovo je njihovo ljeto! Prije nego što odu na more, svakodnevno na obližnjem jezeru strpljivo upijaju zrake sunca kako bi njihova koža bila što tamnija. Uz odbojku na pijesku, najviše vole chillati u hladu, čitati ljubavne romane, rashladiti se cocktailom i sladoledom te uživati uz voćnu salatu. Bilo da su na plaži ili da navečer idu do grada s ekipom, na sebi uvijek imaju svoj najdraži Silver for you srebrni nakit. Kažu da je Silver Summer kolekcija srebrnog nakita pravo osvježenje, još sočnije od hladne lubenice.

Proljetna kolekcija 2017

Proljetna kolekcija Silver for you srebrnog nakita inspirirana je ljepotom prirode i njenog buđenja. Svjetli tonovi roze boje savršeno se uklapaju uz srebrni nakit i naglašavaju nježnost, mekanu poput cvjetnih latica.

Kolorit prirodnih svjetlih tonova boje naglašava kreativnost i razigranost.

Zaljubljena kolekcija 2017

U novogodišnjoj noći Marija se zaljubila. Jedino tko je zaljubljeniji od Marije jest njen dečko Filip koji joj je kupio cijelu kutiju srebrnog nakita s motivom srca kako bi joj iskazao svoju veliku ljubav. Pregledajte najnoviji Silver for you srebrni nakit, a ako u međuvremenu vidite Filipa recite mu da je Mariji bio dovoljan i prekrasan buket bijelih ruža te da će njeno crveno srce zauvijek biti njegovo.

Jesenska kolekcija 2016

Jesenska kolekcija Silver for you nakita inspirirana je ljepotom zalaska jesenskog sunca, čitanjem najdraže knjige u prirodi i zvukovima udaranja jesenje kiše u prozor ladanjske kućice.

Silver for you jesenska kolekcija donosi nakit od markezita koji ćete rado nositi u svakoj prilici.

Zimska kolekcija 2015

Kad smo svi očekivali da nas iznenadi prvi snijeg, Silver for you je bio brži i donio blistavo iznenađenje, zimsku kolekciju nakita.

Nakit odiše odlučnošću i oštrinom, a svojom će ljepotom ugrijati sve koji će ga nositi ove zime.

Jesenska kolekcija 2015

Jesenska kolekcija Silver for you nakita inspirirana je ljepotom jeseni, zvonkim zvukom kiše te toplim, jesenskim bojama lišća.

Poput naše lijepe Magde, uživajte u jesenskim, a srebrnim ljepotama Silver for you nakita.