Ana i Izabela nerazdvojne su prijateljice!

Svako ljeto godinama provode zajedno. Ovo su ljeto odlučile što više biti na otvorenom, voziti se biciklima, sunčati na plaži, čitati omiljene knjige za koje nisu imale vremena tijekom akademske godine, ići na glazbene festivale, redovito organizirati večernje filmske maratone i naravno što više se družiti s ostatkom društva.

Toplo ljeto i veliki izazovi!

One imaju velike planove za budućnost i iduće ljeto. Planiraju ga provesti radeći na moru ili pak radeći i putujući po SAD-u. Bilo kako bilo, iako sanjaju o velikom putovanju, zadovoljne su sa svime što im pruža ljeto u njihovom rodnom gradu. Opuštene su i jedva čekaju vikend jer će tada izaći u novootvoreni beach bar.

Izabela voli voće.

Izabela voli ljeto zbog mnogo toga, za sigurno jedna od najdražih stvari joj je što tada gotovo svakodnevno može jesti lubenice. Lubenice voli toliko jako da će ovog ljeta u svom dnevnom i večernjem outfitu uvijek probati ubaciti Watermelon srebrnu ogrlicu. Bilo da nosi majicu s printom, bluzu ili haljinu, najdraža srebrna ogrlica ljeti je uvijek uz nju.

Ana voli svježinu.

Ana voli promjene i svježe ideje. Voli i limetu i hladan i osvježavajući Mojito.

Pozdrav ljetu.

Ispod ljetnog šešira, Izabela skriva osmijeh. To je osmijeh jer zna da se njen “mornar” uskoro vraća. Odabrala je dvije narukvice sa špagicom i motivima ljeta koji je podsjećaju na njenog dragog. Kada nisu u mogućnosti biti zajedno pogledom na Stellar srebrni prsten, Izabela se prisjeća toplih ljetnih noći i dugih šetnji na moru ispod zvjezdanog neba.

Prijateljice ljeti, prijateljice zauvijek.

Pratite nas svakodnevno na Facebook fan stranici i Instagram kanalu (@silverforyoujewelry) i s nama podijelite najbitnije trenutke ovog ljeta.