925

Kvalitetan srebrni nakit 925/1000

Što to znači – 925/1000?

Svi modeli Silver for you srebrnog nakita ponosni su vlasnici oznake 925/1000, garancije kvalitete i čistoće srebra. Za proizvodnju srebrnog nakita koristi se minimalno 92.5% čistog srebra, a maksimalno 7.5% drugih legura koje srebru daju čvrstoću.

Državni zavod za mjeriteljstvo Republike Hrvatske također garantira da Silver for you nakit ima kvalitetu srebra 925. To možete prepoznati uz državni žig u obliku male vage na Silver for you nakitu. No, pojedini modeli nakita nemaju državni žig. Zašto? Radi se o nakitu lakšem od 3 grama koji ima kvalitetu 925/1000, ali na koji državni žig po zakonu ne mora biti stavljen jer je težina nakita premala te bi se nakit uslijed stavljanja žiga mogao deformirati i slomiti.

925

Silver for you garantira kvalitetu svog srebrnog nakita. Ukoliko je Vaš model jedan od rijetkih koji ima neku mehaničku grešku isti ćemo Vam uz predočenje računa u kratkom roku popraviti.

Gubi li srebro sjaj iliti zašto ga rodiniramo.

Srebro s vremenom, uslijed utjecaja svjetlosti, kože ili parfema oksidira i može tamniti. To je, bez brige, česta i prirodna pojava.

Kako bi tamnjenje srebrnog nakita zbog prirodnih utjecaja bilo što sporije, u proizvodnji nakita najčešće rodiniramo srebro što usporava proces tamnjenja i osigurava dodatnu kvalitetu Silver for you srebrnog nakita te nakitu daje trajniji sjaj!

Sve što je vrijedno, valja čuvati. Ako nakit ne nosite svakodnevno, čuvajte ga u kutijicama za nakit ili u dobro zatvorenim plastičnim vrećicama iz kojih je istisnut zrak.

WEAR-A-NAME-srebrna-ogrlica_Silver-for-youANGEL HEART srebrni privjesak