Your Heart srebrna narukvica Silver for you

Nakit trenutno dostupan isključivo kroz web shop

Poštovane ljubiteljice i ljubitelji srebrnog nakita,

sukladno odlukama Stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, a imajući u vidu zdravlje svih naših djelatnica i ljubitelja nakita, sva Silver for you fizička prodajna mjesta u Hrvatskoj do daljnjega prekidaju svoj rada (odluka stupa na snagu u četvrtak 19.3.2020.).

Nakit je do daljnjega moguće naručiti putem našeg web shopa www.silver-for-you.hr.

Nakit pakiramo s najvećom pažnjom i u skladu s potrebnim higijenskim standardima, a isporučit će Vam ga naša partnerska dostavna služba GLS čije obavijesti i dalje pratimo, a koja se također striktno drži svih uputa o prevenciji zaštite zdravlja. U komunikaciji s dostavnom službom odaberite novu opciju – beskontaktnu dostavu, kako biste bili još sigurniji i ne biste sebe i druge dodatno izlagali zdravstvenom riziku. Za dodatne informacije možete oko narudžbi od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati možete nazvati naš kontakt telefon: 099/732-6558

Preporučamo ako ste u mogućnosti da kao način plaćanja odaberete direktnu bankovnu transakciju(internetsko bankarstvo) ili kartično plaćanje/Pay Pal kako bi se kontakt između Vas i dostavljača sveo na minimum.

Popis Silver for you prodajnih mjesta koje ne rade, a nalaze se u:

Koprivnica (Kaufland) / Nova Gradiška (Super Konzum) / Osijek (TC Super Osijek) / Požega (Plodine) / Pula (Pula City Mall) / Rijeka (Robna kuća RI i Hipermarket Plodine) / Zagreb (Resnik Plodine, Interspar Retkovec, Zapruđe Plodine, Ravnice Kaufland) / Zaprešić (Super Konzum)

 

Želimo Vam svima puno zdravlja!

Vaš Silver for you tim