MODERN-CIRCLE-srebrna-narukvica-s-pozlatom_Silver-for-you

Novi Silver for you uvjeti prodaje u svibnju i lipnju!

Dragi ljubiteljice i ljubitelji Silver for you srebrnog nakita, na vama najbližem Silver for you prodajnom mjestu odaberite nakit po vašem ukusu i novim uvjetima prodaje!

Popusti se odnose na cjelokupan asortiman srebrnog nakita i bisera, osim na ogrlice i narukvice s imenima, Charm Essentials i Names&Initials kolekcije, Dubrovački tradicijski nakit, Splitske tradicijske naušnice, vjenčano prstenje koje se izrađuju po narudžbi te poklon bonove.

Popust na iznos računa do 500 kuna iznosi -25%, na iznos računa od 500,01 do 1.000,00 kuna popust iznosi -35%, a na iznos računa od  1.000,01 kuna ili više popust je -40%, bez obzira na način plaćanja!

Na posebnu ponudu zlatnog vjenčanog prstenja primjenjuje se popust od -15%, bez obzira na iznos računa i način plaćanja.

Popusti se međusobno ne zbrajaju.

Na nakitu su istaknute šifre i cijene, a kupci se o svim uvjetima prodaje mogu dodatno informirati kod Silver for you zaposlenika.

Novi uvjeti prodaje na Silver for you prodajnim mjestima vrijede od srijede 25. svibnja do četvrtka 23. lipnja 2022. godine.

UVJETI PRODAJE NA WEB SHOPU www.silver-for-you.hr

U najsjajnijem Silver for you web shopu www.silver-for-you.hr, od srijede 25. svibnja do četvrtka 23. lipnja 2022. godine, primjenjuju se popusti na iznos košarice.

Popusti se odnose na cjelokupan asortiman srebrnog nakita, osim na ogrlice i narukvice s imenima, Silver KIDS kolekciju, Dubrovački tradicijski nakit te poklon bonove.

Popust na vrijednost košarice do 500 kuna iznosi -25%, na vrijednost košarice od 500,01 do 1.000,00 kuna popust iznosi -35%, a na vrijednost košarice od  1.000,01 kuna ili više popust je -40%, bez obzira na način plaćanja!

Popusti u web shopu www.silver-for-you.hr se obračunavaju prema navedenim uvjetima prodaje i međusobno se ne kombiniraju.

U web shopu je ispod svakog artikla navedena cijena artikla, a u košarici se obračunava važeći popust prema odobrenim uvjetima prodaje.

Dostava iz web shopa je besplatna za narudžbe iznad 300,01 kuna, a do tog iznosa trošak dostave se naplaćuje 30 kuna.

Sve dodatne informacije o trenutnim uvjetima prodaje u web shopu možete dobiti putem maila webshop@silver-for-you.hr, inboxa Facebook fan stranice Silver for you, ili telefonskih kontakata navednih ovdje.

Srebrni nakit za Vas potražite u najsjajnijem Silver for you web shopu!