Silver for you_popravci

Trenutna procedura popravka nakita kupljenog na Silver for you prodajnim mjestima

Drage ljubiteljice i ljubitelji lijepog srebrnog nakita,

nadamo se da doma i da ste zdravi.

Želimo podijeliti kratku obavijest vezanu uz popravke i reklamacije Silver for you kvalitetnog srebrnog nakita s onima koji su nakit kupili na Silver for you prodajnim mjestima. S obzirom na to da Silver for you fizička prodajna mjesta od 19.3.2020. do daljnjeg ne rade molimo za razumijevanje one kupce koji su neposredno prije samog zatvaranja prodajnih mjesta predali svoj nakit na popravak ili pak one čiji je nakit popravljen i poslan na prodajna mjesta, ali ga nisu stigli podići prije nenadanog zatvaranja prodajnih mjesta zbog prevencije širenja pandemije. Popravljeni nakit je na prodajnim mjestima na sigurnom i čeka Vas čim se normalizira stanje i svi krenemo opet s radom. Nakit koji je predan na popravak prije samog zatvaranja prodajnih mjesta imat će pravo prvenstva prilikom dorade nakita čim se izvrši njegov prikup s prodajnih mjesta.

Svi Silver for you kupci kojima sada trebaju usluge popravka nakita, svoj nakit mogu poslati na Silver for you d.o.o.,  Avenija Dubrava 2/1, 10040 Zagreb, “Za popravak”. Zaprimljeni nakit nastojat ćemo u najkraćem roku popraviti te Vam ga uz nadoplatu od 31,25 kn za pokrivanje troškova dostave naše partnerske dostavne službe GLS možemo poslati na željenu adresu.  Usluga popravka je besplatna za sve artikle kupljene unazad 6 mjeseci te Vas molimo da nam uz nakit pošaljete original ili presliku računa kao dokaza o kupnji ili certifikat koji se od veljače 2020. izdaje uz svaku kupovinu u Silver for you d.o.o.

Cjenik popravaka SILVER FOR YOU nakita (za nakit koji je kupljen pred više od 6 mjeseci):

SREBRNI NAKIT

NAZIV USLUGE:

  1. Popravak lančića, ogrlica ili narukvica redovne cijene do 200,00 kn—————- 30,00 kn/kom
  2. Popravak lančića, ogrlica ili narukvica redovne cijene od 200,01 kn i više———- 50,00 kn/kom
  3. Popravak prstena bez obzira na cijenu artikla——————————————-40,00 kn/kom
  4. Popravak, fasanje cirkona—————————————————————– 30,00 kn/kom
  5. Popravak, fasanje centralnoga cirkona————————————————– 50,00 kn/kom
  6. Ostale usluge popravaka (rodiniranje, pozlate…) NA UPIT

SATOVI

NAZIV USLUGE:

  1. Zamjena mehanizma ili stakla (uključeni dijelovi)————————————100,00 kn/kom
  2. Zamjena remena ili centriranje kazaljki (uključeni dijelovi)————————–50,00 kn/kom
  3. Zamjena baterija (uključena baterija)————————————————— 40,00 kn/kom

Navedene cijene izražene su s uračunatim PDV-om.
Vršimo popravke isključivo na artiklima kupljenim na prodajnim mjestima SILVER FOR YOU uz obavezno predočenje računa ili „certifikata“ koji je izdan uz kupljeni artikl.

Zamjene ili povrati nakita kupljenog na prodajim mjestima u ovom trenutku nisu moguće.

Svi koji su nakit kupili online mogu se dodatno informirati putem bloga o certifikatu kvalitete i uputa vezano uz pravo zamjena i reklamacija.

#ostanitedoma i vrijeme skratite uz naš webshop. Za sada isporuka nakita iz Silver for you web shopa funkcionira neometano. Podsjećamo Vas na prethodne preporuke da odaberete opciju kartičnim plaćanjem/Pay Pal-om ili internetskim bankarstvom te da se kasnije u komunikaciji s našom partnerskom dostavnom službom (GLS) odlučite za njihovu novu uslugu “beskontaktne dostave” u kojoj nije nužan potpis prilikom preuzimanja narudžbi, što omogućava propisani razmak od Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Osim toga, molim da uz to što preporučjemo #ostanitedoma da i #nakitostavite doma. Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ukoliko izlazite do ljekarne ili trgovine, svoj nakit ostavite doma kako biste smanjile rizik od širenja pandemije. Ako ste do sada izlazili iz kuće s nakitom, do daljnjega to nemojte činiti, a ako ste zaboravili na ovu preporuku, nakit pri ulasku u kuću skinete i dezinficirajte.