pink round srebrna ogrlica silver for you

Popusti do -70% u Silver for you web shopu tijekom travnja i svibnja!

Dragi ljubiteljice i ljubitelji Silver for you srebrnog nakita, budući da zbog trenutne situacije nastale zbog širenja Covid-19 ne možete kupovati srebrni nakit na vama najbližem Silver for you prodajnom mjestu , posjetite naš web shop i odaberite nakit po vašem ukusu!

 

UVJETI PRODAJE NA WEB SHOPU www.silver-for-you.hr

U nasjajnijem Silver for you web shopu www.silver-for-you.hr, od srijede 1. travnja 2020. do ponedjeljka 11. svibnja 2020. godine, primjenjuju se popusti prema obliku plaćanja – cijeni artikla.

Na asortiman srebrnog nakita i na satove, osim na ogrlice i narukvice s imenima, vjenčano prstenje koje se izrađuje po narudžbi, Dubrovački tradicijski nakit i poklon bonove, primjenjuju se popusti na iznos cijene artikla do 250,00 kuna i popust iznosi -40%, a popust na iznos cijene artikla od 250,01 kune  iznosi 50%, bez obzira na način plaćanja. 

Na posebno označenu kolekciju Dubrovačkog tradicijskog nakita primjenjuje se popust od -20% bez obzira na način plaćanja.

Na dječju kolekciju nakita Silver KIDS primjenjuje se popust od -25% bez obzira na način plaćanja i iznos računa.

Popusti u web shopu www.silver-for-you.hr se obračunavaju prema navedenim uvjetima prodaje i međusobno se ne kombiniraju.

U web shopu je ispod svakog artikla navedene prekrižena redovna cijena i cijena s popustima, prema odobrenim uvjetima prodaje.

U web shopu nalazi se i kategorija LAST ITEMS sa srebrnim nakitom koji je snižen -70% i ovaj poseban popust vrijedi do isteka zaliha.

Sve dodatne informacije o trenutnim uvjetima prodaje u web shopu možete dobiti putem maila webshop@silver-for-you.hr, inboxa Facebook fan stranice Silver for you, ili telefonskih kontakata navednih ovdje.

Srebrni nakit za Vas potražite u najsjajnijem Silver for you web shopu!