Popusti u Silver for you do -50% do 5. svibnja!

UVJETI PRODAJE NA SILVER FOR YOU PRODAJNIM MJESTIMA

Do 5. svibnja iskoristite popuste do -50% na najbližem Silver for you prodajnom mjestu.

Popusti se odnose na cjelokupan asortiman srebrnog nakita i bisera, osim na vjenčano prstenje, ogrlice i narukvice s imenima koje se izrađuju po narudžbi, kolekcije nakita Charm Allure, Charm Essentials te poklon bonove.

Popust na iznos računa iznosi 40% za kupovine iznosa do 250,00 kn, a za iznose računa od 250,01 kn i više popust je 50%, bez obzira na način plaćanja.

Tako na primjer ako želite kupiti BELIEVE srebrnu narukvicu koja redovno košta 158,00 kn, do 5. svibnja po ovim uvjetima prodaje ogrlica košta 94,80 kn.

Ako pak želite zasjati uz predivni DROPS srebrnu ogrlicu kojem je redovna cijena 268,00 kn, s ovom posebnom pogodnošću do 5. svibnja platili biste ju 134,00 kn (50% popusta na iznose računa iznad 250,00 kn).

Popust na satove je -25% za bezgotovinsko plaćanje tj. -30% za gotovinsko plaćanje.

Na posebno označenu kolekciju Dubrovačkog tradicijskog nakita, primjenjuje se popust od -20% na gotovinsko te popust od -15% na bezgotovinsko plaćanje, bez obzira na iznos računa.

Na prodajnim mjestima koja imaju u ponudi Charm Silver kolekcije nakita, primjenjuje se popust od 20% na Charm Alure kolekciju te 10% na Charm Essentials kolekciju nakita, bez obzira na iznos računa i način plaćanja.

Popusti se međusobno ne zbrajaju.

Na nakitu su istaknute redovne cijene, a kupci se o popustima mogu dodatno informirati kod Silver for you zaposlenika koji će im uz pomoć računala na prodajnom mjestu pokazati redovne i snižene cijene svakog pojedinog modela nakita.

Na dio asortimana koji je dostupan na pojedinim prodajnim mjestima i u web shopu, posebno su označeni i istaknuti popusti od 70%. Kod tog posebnog dijela kolekcije uz redovne cijene koje su prekrižene, uz njih odmah možete vidjeti i cijene uz 70% popusta. Popust na taj dio asortimana se primjenjuje bez obzira na način plaćanja.

Novi uvjeti prodaje na Silver for you prodajnim mjestima vrijede od utorka 23. travnja do nedjelje 5. svibnja 2019. godine.

UVJETI PRODAJE NA WEB SHOPU www.silver-for-you.hr

U nasjajnijem Silver for you web shopu www.silver-for-you.hr, od utorka 23. travnja do nedjelje 5. svibnja 2019. godine, primjenjuju se popusti prema obliku plaćanja – cijeni artikla.

Na asortiman srebrnog nakita, osim na ogrlice i narukvice s imenima te vjenčano prstenje koje se izrađuje po narudžbi, Dubrovački tradicijski nakit i poklon bonove, primjenjuju se popusti -40% na cijenu artikla do 250,00 kn i popusti -50% na cijenu artikla od 250,01 kn i više  (bez obzira na način plaćanja).

Na asortiman satova primjenjuje se popust 30% bez obzira na način plaćanja.

Na posebno označenu kolekciju Dubrovačkog tradicijskog nakita primjenjuje se popust od -20% bez obzira na način plaćanja.

Popusti u web shopu www.silver-for-you.hr se obračunavaju prema navedenim uvjetima prodaje i međusobno se ne kombiniraju.

U web shopu je ispod svakog artikla navedene prekrižena redovna cijena i cijena s popustima, prema odobrenim uvjetima prodaje.

Sve dodatne informacije o trenutnim uvjetima prodaje u web shopu možete dobiti putem maila webshop@silver-for-you.hr, inboxa Facebook fan stranice Silver for you, ili telefonskih kontakata navednih ovdje.

Super poklone potražite u najsjajnijem Silver for you web shopu!