Volim blagdane

Volim blagdane jer je cijela obitelj na okupu. Blagdani donose osjećaj sreće, mira, blagostanja.  Jednostavno volim taj osjećaj u sebi. Ali, volim i one velike sitnice koje darujemo jedni drugima.

Volim kolače. Ne kao srebrni nakit, ali ipak jako puno.

Miris maminih kolača koje osjećam već prije ulaska u kuću, dok se laganim, ali brzim i nestrpljivim korakom vraćam kući za blagdane.

Te velike sitnice

Kao i svi, volim poklone, volim i poklanjati dragim osobama, a najviše su mi srcu drage velike sitnice, maleni znak pažnje, baš poput Silver for you privjesaka koji pričaju posebne priče.

Tako ću svojim dvjema sestrama i najboljoj prijateljici poklonit prekrasne privjeske. Mlađoj sestri za sreću na fakultetu ću pokloniti prekrasan Cute elephant privjesak, a starijoj sestri, koja je uvijek bila tu uz mene Infinity privjesak da je podsjeti da ću i ja zauvijek biti uz nju. Najboljoj prijateljici ću pokloniti prekrasan Butterfly day jer obožava razigrane leptire. I da može, sama bi se pretvorila u jednog.

Radost darivanja

Radost darivanja jedan je od najljepših osjećaja koji svi mi volimo osjetiti.

Sitnice koje činimo za druge, bude sreću u nama, ne samo u osobi koja prima poklon. Zato, darujte ljubav, sreću, osmijeh i pokoji poklon Silver for you srebrnog nakita uz koji je lako reći – Volim te.

Božić je osjećaj

Božić nije doba u godini, Božić je osjećaj. Osjećaj koji nosimo u sebi. Široki osmijesi, toplina doma i miris kolača, pjesme koje pjevamo, upotpunjuju taj osjećaj.

Svjetlost u nama

Širimo osmijehe, ukrašavamo jelku, pečemo kolače i pjevamo. Poklanjamo velike sitnice i uživamo u društvu najdražih. Najsjajniji je način na koji ćemo provesti ove blagdane. Istu sreću želimo svim ljubiteljima Silver for you nakita!