SILVER-BEAUTY-LONGER-srebrni-lancic-60cm_Silver-for-you

Silver for you popusti do -50%!

Dragi ljubiteljice i ljubitelji Silver for you srebrnog nakita, na vama najbližem Silver for you prodajnom mjestu odaberite nakit po vašem ukusu i novim popustima!

Popusti se odnose na cjelokupan asortiman srebrnog nakita, satova i bisera, osim na vjenčano prstenje, ogrlice i narukvice s imenima koje se izrađuju po narudžbi te poklon bonove.

Popust na iznos računa do 500 kuna iznosi -30%, na iznos računa od 500,01 do 1.000,00 kuna popust iznosi -40%, a na iznos računa od  1.000,01 kuna ili više popust je -50%, bez obzira na način plaćanja!

Na posebno označenu kolekciju Dubrovačkog tradicijskog nakita i Splitske tradicijske naušnice primjenjuje se popust od -20% na gotovinsko te popust od -15% na bezgotovinsko plaćanje, bez obzira na iznos računa.

Na zlatno vjenčano prstenje primjenjuje se popust od -25% na gotovinsko te popust od -20% na bezgotovinsko plaćanje, bez obzira na iznos računa.

Na prodajnim mjestima koja imaju u ponudi Charm Silver kolekcije nakita, primjenjuje se popust od -20% na Charm Alure, Charm Essentials i Names&initials kolekcije nakita, bez obzira na iznos računa i način plaćanja.

Popusti se međusobno ne zbrajaju.

Na nakitu su istaknute redovne cijene, a kupci se o popustima mogu dodatno informirati kod Silver for you zaposlenika koji će im uz pomoć računala na prodajnom mjestu pokazati redovne i snižene cijene svakog pojedinog modela nakita.

Novi uvjeti prodaje na Silver for you prodajnim mjestima vrijede od ponedjeljka 25. travnja do utorka 24. svibnja 2022. godine.

UVJETI PRODAJE NA WEB SHOPU www.silver-for-you.hr

U najsjajnijem Silver for you web shopu www.silver-for-you.hr, od ponedjeljka 25. travnja do utorka 24. svibnja 2022. godine, primjenjuju se popusti prema obliku plaćanja – cijeni artikla.

Na asortiman srebrnog nakita, osim na ogrlice i narukvice s imenima, vjenčano prstenje koje se izrađuje po narudžbi, Dubrovački tradicijski nakit i poklon bonove, primjenjuju se popusti na iznos cijene artikla do 500 kuna popust iznosi -30%, na iznos cijene artikla od 500,01 do 1.000,00 kuna popust iznosi -40%, a popust na iznos cijene artikla od 1.000,01 kuna ili više iznosi 50%, bez obzira na način plaćanja. 

Na posebno označenu kolekciju Dubrovačkog tradicijskog nakita primjenjuje se popust od -20% bez obzira na način plaćanja.

Na dječju kolekciju nakita Silver KIDS primjenjuje se popust od -25% bez obzira na način plaćanja i iznos računa.

Popusti u web shopu www.silver-for-you.hr se obračunavaju prema navedenim uvjetima prodaje i međusobno se ne kombiniraju.

U web shopu je ispod svakog artikla navedene prekrižena redovna cijena i cijena s popustima, prema odobrenim uvjetima prodaje.

Dostava iz web shopa je besplatna za narudžbe iznad 300,01 kuna, a do tog iznosa trošak dostave se naplaćuje 30 kuna.

Sve dodatne informacije o trenutnim uvjetima prodaje u web shopu možete dobiti putem maila webshop@silver-for-you.hr, inboxa Facebook fan stranice Silver for you, ili telefonskih kontakata navednih ovdje.

Srebrni nakit za Vas potražite u najsjajnijem Silver for you web shopu!