Silver for you popusti tijekom prosinca!

Dragi ljubiteljice i ljubitelji Silver for you srebrnog nakita, na vama najbližem Silver for you prodajnom mjestu odaberite nakit po vašem ukusu i novim popustima!

Popusti se odnose na cjelokupan asortiman srebrnog nakita, satova i bisera, osim na vjenčano prstenje, ogrlice i narukvice s imenima koje se izrađuju po narudžbi te poklon bonove.

Popust na iznos računa do 300,00 kuna iznosi -30%, na iznos računa od 300,01 kuna do 1.000,00 kuna -40%,  a na iznos računa od 1.000,01 kuna ili više popust je -50%, bez obzira na način plaćanja!

Na posebno označenu kolekciju Dubrovačkog tradicijskog nakita, Splitske tradicijske naušnice, nakit sa Swarovski kristalima i nakit s kristalima primjenjuje se popust od -20% na gotovinsko te popust od -15% na bezgotovinsko plaćanje, bez obzira na iznos računa.

Na zlatno vjenčano prstenje primjenjuje se popust od -25% na gotovinsko te popust od -20% na bezgotovinsko plaćanje, bez obzira na iznos računa.

Na prodajnim mjestima koja imaju u ponudi Charm Silver kolekcije nakita, primjenjuje se popust od -20% na Charm Alure, Charm Essentials i Names&initials kolekcije nakita, bez obzira na iznos računa i način plaćanja.

Popusti se međusobno ne zbrajaju.

Na nakitu su istaknute redovne cijene, a kupci se o popustima mogu dodatno informirati kod Silver for you zaposlenika koji će im uz pomoć računala na prodajnom mjestu pokazati redovne i snižene cijene svakog pojedinog modela nakita.

Novi uvjeti prodaje na Silver for you prodajnim mjestima vrijede od srijede 1. prosinca do nedjelje 26. prosinca 2021. godine.

UVJETI PRODAJE NA WEB SHOPU www.silver-for-you.hr

U najsjajnijem Silver for you web shopu www.silver-for-you.hr, od srijede 1. prosinca do nedjelje 26. prosinca 2021. godine, primjenjuju se popusti prema obliku plaćanja – cijeni artikla.

Na asortiman srebrnog nakita, osim na ogrlice i narukvice s imenima, vjenčano prstenje koje se izrađuje po narudžbi, Dubrovački tradicijski nakit i poklon bonove, primjenjuju se popusti na iznos cijene artikla do 300,00 kuna iznosi -30%, na cijenu artikla od 300,01 kuna do 1.000,00 kuna -40%,  a na cijenu artikla od 1.000,01 kuna ili više popust je -50%, bez obzira na način plaćanja!

Na posebno označenu kolekciju Dubrovačkog tradicijskog nakita primjenjuje se popust od -20% bez obzira na način plaćanja.

Na dječju kolekciju nakita Silver KIDS primjenjuje se popust od -25% bez obzira na način plaćanja i iznos računa.

Popusti u web shopu www.silver-for-you.hr se obračunavaju prema navedenim uvjetima prodaje i međusobno se ne kombiniraju.

U web shopu je ispod svakog artikla navedene prekrižena redovna cijena i cijena s popustima, prema odobrenim uvjetima prodaje.

Sve dodatne informacije o trenutnim uvjetima prodaje u web shopu možete dobiti putem maila webshop@silver-for-you.hr, inboxa Facebook fan stranice Silver for you, ili telefonskih kontakata navednih ovdje.